Frituur Madelyn

Genieten van Haspengouw en feestzaal Graethempoort

Dagtoerist

Frituur Madelyn

Ideale bestemming voor de dagtoerist.

Frituur Madelyn  geeft u de gelegenheid om van een prachtige daguitstap te genieten.
Ravi en Sam staan bekend om hun warme persoonlijkheid.
Zij weten elke bezoeker te verwennen en hebben oor voor ieders wens zowel wat betreft de prijzen, de programma’s als het verbruik.
Graethempoort in hartje Haspengouw is voor velen de mooiste streek van België.
Denken we maar aan de schitterende bloesemvelden die de lente aankondigen en telkens duizenden toeristen lokken.

 

 

 

Specialist in dagtoerisme

Frituur Madelyn legt zich toe op dagtoerisme, in groep of individueel. De bezoeker die de streek wil leren kennen is hier op het juiste adres: alle toeristische informatie is voorhanden. Zelfs de Haspengouwse streekproducten kunnen hier gekocht worden. Men organiseert ook vaste groepsarrangementen. De feestzaal biedt 55 plaatsen. Er is bovendien airconditioning en rookafzuiging. Ruime parking voor autocars op 100m. Voor rolstoelgebruikers is een aangepast toilet voorzien.

De natuurpracht van Borgloon en Haspengouw De lentebloesems zijn elk jaar een ware toeristische trekpleister. De schilderachtige aanblik van de witte bloesems in een golvend natuurlandschap zijn uniek en onvergetelijk. De talrijke kastelen vormen het ganse jaar door een aantrekkingskracht, ook voor wandelaars en fietsers. Ieder seizoen heeft zijn charme en exclusiviteit. Elke dag is er een nieuwe verrassing. Haspengouw is één grote ontdekking!